Werkkostenregeling 2020

Werkkostenregeling 2020 is gunstig voor Kerstpakketten

De Werkkostenregeling 2020 brengt nieuwe veranderingen met zich mee. Maar wist je dat deze ten gunste komt voor de Kerstpakketten van dit jaar? Want voor Kerstpakketten zijn er geen verschillende regels meer van toepassing maar enkel de Werkkostenregeling 2020. Vanwege de huidige situatie mag je Kerstpakketten nu belastingvrij schenken aan jouw collega’s! Geef dit jaar een duurzaam en persoonlijk Kerstpakket met een Kerst keuze cadeaukaart!

Werkkostenregeling 2020 en Kerstpakketten

Vanwege de huidige crisis is de vrije ruimte over uw fiscale loon verhoogd. Dit betekent dat je jouw collega’s het Kerstpakket belastingvrij kan schenken. In de Werkkostenregeling 2020 zijn Kerstpakketten van toepassing op de zogenaamde ‘vrije ruimte’. Hiervan kan 3% belastingvrij worden gebruikt voor o.a. het schenken van Kerstpakketten aan jouw collega’s. Uiteindelijk betekent dit dat er meer vrijkomt voor de besteding aan Kerstpakketten. Zo gun je dit jaar jouw collega’s een extra mooi Kerstpakket en kun je dit jaar samen positief afsluiten!

Voor 100% blije collega’s en bijdragen aan duurzaamheid.

Tevens is dit jaar een mooi moment voor een bewust gekozen Kerstpakket. De huidige situatie maakt ons bewuster en we hechten meer waarde aan gezondheid en duurzaamheid. En wist je dat medewerkers graag werken voor een maatschappelijk verantwoorde organisatie?  Een Kerstgeschenk dat een positieve impact heeft op ons leven en onze wereld, zal dan ook extra gewaardeerd worden! Juist dit jaar. 

Kerst keuze cadeaukaart voor blije collega’s

De Kerstbon wil graag meer bewustwording creëren op weg naar een betere wereld. Zoals (voedsel)verspilling tegengaan door collega’s keuzevrijheid te bieden voor het Kerstcadeau. Maar ook door het bieden van duurzame Kerstcadeaus en de mogelijkheid voor het steunen van goede doelen. Dit is allemaal mogelijk met een Kerst keuze cadeaukaart. Want met de Kerstbon kiezen collega’s zelf uit de drie unieke concepten of thema’s dat het beste bij hem of haar past. Zo maak je alle collega’s echt blij met het Kerstgeschenk!

Met de Kerstbon kiest elke collega zijn of haar favoriete cadeaukaart.

Collega’s kunnen zelf online kiezen voor de Nationale Groene Kadobon, een complete duurzame cadeaubon. Of voor een Bol cadeaubon voor heel veel Kerstcadeaus. Of voor de Doneerbon om een goed doel naar eigen keuze te steunen. Tenslotte heeft iedere collega zijn of haar eigen wensen voor het besteden van het Kerstpakket. Kortom, met de Kerstbon geef je een duurzaam verantwoord Kerstgeschenk voor blije collega’s!

Kerst keuze cadeaukaart:
verspillingsvrij en keuzevrijheid

Dit jaar mogen we het Kerstpakket extra aandacht geven. Want de Werkkostenregeling 2020 biedt dit jaar de mogelijkheid voor een echt gewaardeerd Kerstpakket voor jouw collega’s. Een Kerstgeschenk waar alle collega’s echt dankbaar voor zullen zijn. Maar ook een Kerstgeschenk dat maatschappelijk verantwoord is. Met de Kerstbon geef je alle collega’s een persoonlijk Kerstcadeau en draag je bij aan duurzaamheid. 

Laat collega’s zelf bepalen waar zij de Kerst keuze cadeaukaart aan willen besteden.

 Kies dit jaar niet voor een fysiek Kerstpakket maar voor een Kerst keuze cadeaukaart. Zo biedt je alle collega’s keuzevrijheid. Want het is onmogelijk om alle collega’s tevreden te hebben met een fysiek Kerstpakket. Maar ook kun je met een Kerst keuze cadeaukaart (voedsel)verspilling tegengaan. Met een Kerstbon kiezen collega’s uit drie cadeaukaarten waarmee er voor iedereen een passend thema is. 

Nationale Groene Kadobon is een complete en 100% duurzame cadeaubon.

Zo kies je met de Nationale Groene Kadobon alleen maar uit duurzame Kerstcadeaus. Fairtrade, ecologisch, vegan, zero waste en gifvrij. Geen massa productie maar producten die gemaakt zijn onder eerlijke omstandigheden. En van duurzame materialen. Maar ook producten die beter zijn voor jouw gezondheid. Zoals producten voor plasticvrij en gifvrij eten en drinken. En natuurlijke verzorging voor hem en haar. Daarnaast zijn er Fairtrade lederen tassen en handgemaakte sieraden. En nog veel meer duurzame Kerstcadeaus. Bovendien wordt 1% van elke Nationale Groene Kadobon automatisch gedoneerd aan de Plastic Soup Foundation, voor een plasticvrije wereld.  

Heb je graag veel keuze in Kerstcadeaus dan kun je ook kiezen voor de Bol cadeaubon. En wil je graag iets goeds doen voor een ander en jouw Kerstbon liever schenken aan een goed doel? Kies dan voor de Doneerbon en steun het goede doel dat jij belangrijk vindt. Kortom, zo bepalen collega’s zelf hoe zij de Kerst keuze cadeaukaart willen besteden!


Ontdek en bestel 100% duurzaam Kerstpakket


Werkkostenregeling 2020


Werkkostenregeling 2020


Werkkostenregeling 2020


individueel verzenden

Kerst keuze cadeaukaart is persoonlijk en duurzaam

Met een Kerst keuze cadeaukaart geef je een persoonlijk Kerstcadeau. Want collega’s kiezen zelf online zijn of haar favoriete cadeaubon voor de leukste Kerstcadeaus! Zo weet je zeker dat alle collega’s blij zijn met het Kerstcadeau. Tenslotte kiezen zij zelf het product dat echt gewenst of nodig is. Voor het perfecte Kerstcadeau! Bovendien kun je de Kerstbon nog persoonlijker maken door een gratis persoonlijke tekst toe te voegen aan de de cadeaukaart. Een Kerst keuze cadeaukaart met een persoonlijke tekst zullen collega’s nog meer waarderen! Daarnaast stelt de Kerstbon een eigen webpagina beschikbaar voor alle collega’s. Dit maakt het inwisselen nog persoonlijker, makkelijker en leuker!

Bovendien wordt de Kerstbon verstuurd als PVC-vrije cadeaukaart en is de verpakking FSC gecertificeerd. Daarnaast worden de cadeaukaarten verstuurd met groene post van PostNL. Maar ook kun je de Kerstbon digitaal laten versturen naar jouw collega’s of direct zelf uitprinten. Zo is de Kerstbon zelfs nog last-minute te bestellen en op tijd voor alle collega’s!


Ontdek en bestel de Kerstbon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
nl_NL
Scroll naar boven
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp, bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00) of per
e-mail naar: klantenservice@kadobon-online.nl.

×