Duurzame cadeaukaart
per post of digitaal verzenden

(Individueel) per post verzenden naar alle collega’s
Gratis verzending per e-mail in eigen huisstijl
Gratis duurzame cadeaukaart en verpakking

Een feestelijk maar ook persoonlijk Kerstcadeau wordt extra gewaardeerd door collega´s! Daarom kies je geheel kosteloos voor een mooi Kerstontwerp voor zowel de cadeaukaart als voor de luxe giftbox! Maar al vanaf 500 stuks bedrukken wij jouw cadeaubon en of giftbox tegen een meerprijs ook in eigen huisstijl!

Bovendien printen wij kosteloos jouw persoonlijke tekst op de achterkant van de cadeaukaart.
Daarnaast krijg je van ons een eigen persoonlijke webpagina waar je jouw persoonlijke tekst, logo of video kunt plaatsen. Kortom, maak het persoonlijk!

kerstcadeaubon per email

Gratis verzending per email

De kadobon kan kosteloos digitaal worden verzonden via e-mail in onze huisstijl. Deze  kan worden uitgeprint. Liever een eigen ontwerp? dat is mogelijk vanaf 500st.

Gratis luxe FSC envelop

Kies voor de luxe groene FSC-envelop of luxe FSC-Kerst- of Nieuwjaarsenvelop. Deze is GRATIS t.w.v. €1,95 p.st. De cadeaukaart is 100% PVC vrij. Beter voor het milieu!

Kerst verzendenvelop transparent

Individueel verzenden

We kunnen de cadeaubon ook individueel versturen naar het huisadres van je collega’s. Verzending in een gerecyclede Kerstverzendenvelop tegen meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden.

Kerstbon ook digitaal mogelijk!

Verstuur je de cadeaukaart liever digitaal? Geen probleem! We kunnen de Kerstbon voorzien van een unieke code die ook per e-mail verzonden kan worden.

De opmaak van de e-mail kunnen we in de huisstijl van jouw bedrijf verzenden met vermelding van een persoonlijke Kerstboodschap.

Je kunt de bonnen zelf per e-mail versturen of wij verzorgen dit kosteloos voor jou.

kerstcadeaubon per email

Vrijblijvende offerte

Vraag aan en ontvang een kadobon van €15

Winkelwagen
Scroll naar top