Persoonlijk Kerstcadeau

Maak je Kerstbon extra persoonlijk!

Een persoonlijke boodschap op de cadeaukaart
Een inwisselpagina in eigen huisstijl
Cadeaukaart en verpakking in een eigen ontwerp
kerst cadeaukaart als persoonlijk Kerstcadeau

Gratis persoonlijke tekst

Op de achterkant van de cadeaukaart komt gratis een persoonlijke boodschap van max. 150 karakters. Bijvoorbeeld een Kerst boodschap aan je collega’s of als Kerstcadeau man.

eigen inwisselpagina

Gratis eigen inwisselpagina

We maken een inwisselpagina in je eigen huisstijl. Zoals een persoonlijk tekst en jullie logo. Een filmpje is ook mogelijk. Bekijk hier een voorbeeld!

eigen huisstijl

Gratis eigen ontwerp

Liever een keuze cadeaukaart en/of luxe FSC envelop in eigen huisstijl? Dat is al mogelijk vanaf 500 st. tegen meerprijs. Vraag een voorbeeld aan.

Kerstbon ook digitaal mogelijk!

Verstuur je de cadeaukaart liever digitaal? Geen probleem! We kunnen de Kerstbon voorzien van een unieke code die ook per e-mail verzonden kan worden. De opmaak van de e-mail kunnen we in de huisstijl van jouw bedrijf verzenden met vermelding van een persoonlijke Kerstboodschap. Je kunt de bonnen zelf per e-mail versturen of wij verzorgen dit kosteloos voor jou. Indien je incidenteel een gepersonaliseerd kerstcadeau wilt versturen kan dat via iDEAL.

De cadeaukaarten van de Kerstbon kun je ook digitaal laten versturen naar alle collega’s. Wij nemen dit geheel uit handen zodat deze op de juiste wijze en op de gewenste datum worden verstuurd. Maar dat niet alleen. Want de Kerstbon vindt dat het digitaal versturen ook op een persoonlijke wijze kan. Juist dat maakt het geven van een Kerst keuze cadeaukaart nog leuker.

Daarom bieden wij een gratis persoonlijke mailing die wij kunnen ontwerpen in eigen huisstijl en voorzien van eigen logo. Maar ook met ruimte voor een gratis eigen persoonlijke Kerstboodschap voor alle collega’s. Dit maakt het digitale cadeaumoment toch een speciaal kerstcadeau!

kerstcadeaubon per email

Gratis verzending per email

De kadobon kan kosteloos digitaal worden verzonden via e-mail in onze huisstijl. Voorzien van je eigen logo en persoonlijke tekst. Door ons volledig verzorgd. Een ideaal budget kerstcadeau.

keuze kerst cadeaukaart

Gratis luxe FSC envelop

Kies voor de luxe FSC-Kerst- of Nieuwjaarsenvelop. Deze is GRATIS t.w.v. €1,95 p.st. De cadeaukaart is 100% PVC vrij. Beter voor het milieu en is daarom het Kerstcadeau 2022!

gerecyclede Kerst verzendenvelop

Individueel verzenden

We kunnen de cadeaubon ook individueel versturen naar het huisadres van je collega’s. Verzending in een gerecyclede Kerstverzendenvelop tegen meerprijs.

kerst cadeaubon 15 euro
Gratis Kerstbon t.w.v. € 15,- (offertes vanaf €1.000,-)
VRK
Ikea
ABP
Woonmensen
mcDonalds logo
VLAQ Groep
Een persoonlijk Kerstcadeau is het perfecte kerstcadeau

Een feestelijk maar ook persoonlijk Kerstcadeau wordt extra gewaardeerd door collega´s! Daarom kies je geheel kosteloos voor een mooi Kerstontwerp voor zowel de cadeaukaart als voor de luxe giftbox! Maar al vanaf 500 stuks bedrukken wij jouw cadeaubon en of giftbox tegen een meerprijs ook in eigen huisstijl!

Bovendien printen wij kosteloos jouw persoonlijke tekst op de achterkant van de cadeaukaart. Dit maakt het tot een persoonlijk Kerstcadeau.
Daarnaast krijg je van ons een eigen persoonlijke webpagina waar je jouw persoonlijke tekst, logo of video kunt plaatsen. Kortom, maak het persoonlijk!

En wist je dat de Kerstbon niet alleen het geefmoment persoonlijk maakt? Maar ook het volgende moment, het inwisselmoment maken we persoonlijk. Want wanneer collega’s de cadeaukaart willen inwisselen, bezoeken ze de persoonlijke webpagina. Op deze persoonlijke webpagina hebben wij een inwisselinstructie vermeld. Zo maken we het inwisselen nog makkelijker en leuker. Lees hier in stap voor stap hoe het werkt?

Maar ook kan de persoonlijke webpagina naar eigen wens door ons worden ontworpen. Bijvoorbeeld in eigen huisstijl en met bedrijfslogo. Daarnaast biedt de persoonlijke webpagina ruimte voor een persoonlijke tekst of misschien nog leuker een persoonlijke video aan jouw collega’s! Zo maken we ook van het inwisselmoment een mooie en persoonlijke beleving!

Hoe zou jouw organisatie de gratis persoonlijke webpagina willen inrichten voor collega’s? Omdat het in deze tijd allemaal misschien wat minder persoonlijk gaat, maakt de Kerstbon het toch persoonlijk voor alle collega’s! Wat maakt de Kerstbon een persoonlijk Kerstcadeau? We zetten het hier voor je neer in 5 duidelijke stappen.

  • Collega’s bepalen zelf hoe zij de cadeaukaart willen besteden. Voor zichzelf of voor een ander.
  • Vermelding van een gratis persoonlijke (Kerst) boodschap op de cadeaukaarten.
  • Gratis persoonlijke webpagina in eigen huisstijl, met inwisselinstructie en een eigen video voor collega’s.
  • Gratis persoonlijk ontworpen mailing bij het digitaal laten versturen van de Kerstbon

Kortom, ga je individueel verzenden of digitaal, de Kerstbon is een persoonlijk Kerstcadeau voor alle collega’s!

Kerstbon is een onderdeel van Kadobon Online BV.

Wat is een leuk cadeau voor kerst?

De Kerstbon is het leukste en meest persoonlijk Kerstcadeau. Deze geeft de keuze uit 6 unieke cadeaubonnen zoals de Nationale Groene Kadobon, Nationale Goededoelenbon, Magazinebon, Parfumbon, Nationale Dierenbon en de Bol.com cadeaubon. Als Kerst keuze cadeaukaart in een luxe GFT verpakking. Ook als digitaal Kerstgeschenk te versturen.

Winkelwagen
nl_NL
Scroll naar boven
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp, bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00) of per
e-mail naar: klantenservice@kadobon-online.nl.

×