Maak je Kerstbon persoonlijk!

Een persoonlijke boodschap op de cadeaukaart
Een inwisselpagina in eigen huisstijl
Cadeaukaart en verpakking in een eigen ontwerp.

Een feestelijk maar ook persoonlijk Kerstcadeau wordt extra gewaardeerd door collega´s! Daarom kies je geheel kosteloos voor een mooi Kerstontwerp voor zowel de cadeaukaart als voor de luxe giftbox! Maar al vanaf 500 stuks bedrukken wij jouw cadeaubon en of giftbox tegen een meerprijs ook in eigen huisstijl!

Bovendien printen wij kosteloos jouw persoonlijke tekst op de achterkant van de cadeaukaart.
Daarnaast krijg je van ons een eigen persoonlijke webpagina waar je jouw persoonlijke tekst, logo of video kunt plaatsen. Kortom, maak het persoonlijk!

kerst cadeaukaart

Gratis persoonlijke tekst

Op de achterkant van de cadeaukaart komt gratis een persoonlijke boodschap van max. 150 karakters. Bijvoorbeeld een Kerst boodschap aan je collega’s.

Gratis eigen inwisselpagina

We maken een inwisselpagina in je eigen huisstijl. Zoals een persoonlijk tekst en jullie logo. Een (youtube)filmpje is ook mogelijk. Helemaal naar jullie eigen wensen!

eigen huisstijl

Eigen ontwerp

Liever een keuze cadeaukaart en/of luxe FSC envelop in eigen huisstijl? Dat is al mogelijk vanaf 500 st. tegen meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden!

Kerstbon ook digitaal mogelijk!

Verstuur je de cadeaukaart liever digitaal? Geen probleem! We kunnen de Kerstbon voorzien van een unieke code die ook per e-mail verzonden kan worden.

De opmaak van de e-mail kunnen we in de huisstijl van jouw bedrijf verzenden met vermelding van een persoonlijke Kerstboodschap.

Je kunt de bonnen zelf per e-mail versturen of wij verzorgen dit kosteloos voor jou.

kerstcadeaubon per email

Vrijblijvende offerte

Vraag aan en ontvang een kadobon van €15

Winkelwagen
Scroll naar top