Maak de Kerstbon volledig persoonlijk!

Een feestelijk maar ook persoonlijk Kerstcadeau wordt extra gewaardeerd door collega´s! Daarom kies je geheel kosteloos voor een mooi Kerstontwerp voor zowel de cadeaukaart als voor de luxe giftbox! Maar al vanaf 500 stuks bedrukken wij jouw cadeaubon en of giftbox tegen een meerprijs ook in eigen huisstijl!

Bovendien printen wij kosteloos jouw persoonlijke tekst op de achterkant van de cadeaukaart.
Daarnaast krijg je van ons een eigen persoonlijke webpagina waar je jouw persoonlijke tekst, logo of video kunt plaatsen. Kortom, maak het persoonlijk!

Cadeaukaart in eigen huisstijl

individueel verzenden

De cadeaukaart kunnen we volledig naar eigen wens ontwerpen. Zoals geheel in eigen huisstijl, met eigen logo en of persoonlijke tekst of Kerstboodschap. Dit is mogelijk tegen een meerprijs en al vanaf 500 stuks. En voor elke gewenste cadeaukaart waarde.

Luxe giftbox in eigen huisstijl

individueel verzenden

Laat ook de luxe giftbox van de cadeaukaart volledig naar eigen wens ontwerpen. Kies ook hier voor een eigen huisstijl, eigen logo en of persoonlijke tekst of Kerstboodschap. Tevens mogelijk tegen een meerprijs en al vanaf 500 stuks. Zo maak je de Kerstbon nog persoonlijker.

Persoonlijke tekst op de cadeaukaart

writing small
Een persoonlijke boodschap dat met aandacht is gemaakt geeft blije collega´s! Op de achterkant van de cadeaukaart printen we kosteloos jouw persoonlijke tekst voor de ontvanger. Jouw persoonlijke tekst is mogelijk tot wel 200 karakters.
Deze is direct zichtbaar voor de ontvanger door het kijkvenster van de luxe giftbox.

Persoonlijke webpagina

webontwerp

Tevens krijg je van ons een persoonlijke webpagina via www.kerstbon.nl/jouwbedrijf. Deze is volledig naar eigen wens in te vullen. Bijvoorbeeld met afbeeldingen, logo´s, teksten of video´s. Zo creeer je jouw persoonlijke Kerstpagina voor alle collega´s!

Kerstbon ook digitaal mogelijk!

Verstuur je de cadeaukaart liever digitaal? Geen probleem! We kunnen de Kerstbon voorzien van een unieke code die ook per e-mail verzonden kan worden.

De opmaak van de e-mail kunnen we in de huisstijl van jouw bedrijf verzenden met vermelding van een persoonlijke Kerstboodschap.

Je kunt de bonnen zelf per e-mail versturen of wij verzorgen dit kosteloos voor jou.

Vrijblijvende offerte

Vraag aan en ontvang een kadobon van €15

Winkelwagen
Scroll naar top
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp, bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00) of per
e-mail naar: info@kerstbon.nl.

× Live chatten via WhatsApp