Kerstpakket online

Kerstpakket online bestellen en bezorgen

Dit jaar liever het Kerstpakket online bestellen en bezorgen? En een online Kerstpakket waarbij de ontvanger zelf kiest uit de leukste Kerstcadeaus? Maar wil je toch een persoonlijk Kerstgeschenk geven? De Kerstbon! Want de Kerstbon maakt dit jaar iedereen blij! Wij verzorgen een online Kerstpakket (ook als last-minute Kerstcadeau) om zelf te kiezen en dat ook persoonlijk is. Zo beleef je toch een leuk digitaal cadeaumoment! Lees meer in dit artikel.

Kerstpakket online met de Kerstbon

Als je dit jaar het Kerstpakket online bestellen en bezorgen verkiest boven persoonlijk overhandigen of per post laten versturen dan is de Kerstbon een gewaardeerd Kerstpakket voor alle collega’s. Want wij zorgen ervoor dat elke Kerstbon per email op het gewenste moment naar de betreffende ontvanger wordt verstuurd. Zo verzorgen wij dit in zijn geheel en heb je er geen omkijken naar en wordt iedereen toch verrast!

Zo kun je met een online Kerstpakket ook extra verzendkosten, energie, tijd en logistiek werk voorkomen. 

Gratis persoonlijk ontworpen mailing

Wist je dat een online Kerstpakket niet minder persoonlijk hoeft te zijn? Wij verzorgen een gratis persoonlijk ontworpen mailing. Met bedrijfslogo of in eigen huisstijl. Met het digitaal versturen van de Kerstbon kun je ook jouw persoonlijke Kerstboodschap toevoegen. Bijvoorbeeld door het uiten van dankbaarheid aan jouw collega’s. Dit zal zeker dit jaar extra gewaardeerd worden door collega’s!

Daarbij bepalen collega’s zelf hoe zij de cadeaubon willen besteden. Zo is de Kerstbon voor iedereen persoonlijk!

Gemakkelijk online Kerstcadeau uitzoeken

Met de Kerstbon kiest de ontvanger gemakkelijk zelf online zijn of haar favoriete Kerstcadeaus. Want er is keuze uit de duurzame cadeaubon van de Nationale Groene Kadobon met meer dan 2.000 duurzame en gezonde Kerstcadeaus. Want wist je dat veel mensen graag werken voor een organisatie dat bijdraagt aan duurzaamheid? En dat wij steeds meer kiezen voor producten die zo eerlijk mogelijk zijn gemaakt?

Of kies met de Kerstbon uit heel veel Kerstcadeaus met de Bol cadeaubon. Of kies uit een groot assortiment van originele heren- en damesparfums. Maar ook kun je de Kerstbon doneren aan een goed doel naar eigen keuze. Zo maak je ook een ander blij met Kerst 2020.

Kortom, Kerstpakket online bestellen en bezorgen met de Kerstbon betekent een digitaal Kerstcadeau maar ook een persoonlijk Kerstcadeau!


Ontdek alle cadeaubonnen van de Kerstbon


Kerstpakket online


Kerstpakket online


Kerstpakket online

Ook ideaal als last-minute Kerstcadeau

De Kerstbon kun je zelfs nog op het laatste moment laten versturen en bezorgen. De gewenste datum geef je gemakkelijk aan ons door. Zo weet je zeker dat je op tijd bent met het Kerstcadeau! Tenslotte is er bij de post altijd de kans dat het Kerstcadeau met vertraging aankomt.

Wil je de Kerstbon toch liever zelf geven? Dan kies je deze ook zelf uitprinten om direct te kunnen geven! Vervolgens kiest de ontvanger op zijn of haar gemak zelf online de leukste Kerstcadeaus. Bovendien is de Kerstbon twee jaar geldig.

Met de Kerstbon beleef je ook digitaal een mooi cadeaumoment!


Ontdek alle voordelen van de Kerstbon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
nl_NL
Scroll naar boven
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp, bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00) of per
e-mail naar: klantenservice@kadobon-online.nl.

×