Kerstpakket 2020

Kerstpakket 2020?
Kerst keuze cadeaukaart voor 100% tevreden collega’s!

Kerstpakket 2020? Dit jaar zorg je voor 100% tevreden collega’s! Namelijk met de Kerst keuze cadeaukaart. Want een Kerst keuze cadeaukaart heeft veel voordelen vergeleken met een traditioneel Kerstpakket. Voor jouw collega’s want zij kiezen zelf online een persoonlijk Kerstcadeau. Maar ook neemt het veel zorgen weg als bedrijf. Zoals opslag en logistiek en het tijdig bestellen van de Kerstpakketten. Bovendien past de Kerst keuze cadeaukaart perfect binnen maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kortom, Kerstpakket 2020 is persoonlijk, duurzaam en feestelijk!

Kerstpakket 2020 maakt collega’s blij (en onze wereld)

Kerstpakket 2020? Kies dit jaar voor een Kerst keuze cadeaukaart. Want kun je met een traditioneel Kerstpakket alle collega’s blij maken? Dit is meestal lastig want iedere collega heeft tenslotte zijn of haar persoonlijke voorkeuren of wensen voor het Kerstcadeau. Met een Kerst keuze cadeaukaart heb je wel 100% tevreden collega’s. Want hiermee hebben collega’s heel veel keuze in verschillende Kerstcadeaus. Zo kiezen zij zelf online een favoriet Kerstcadeau.

Bovendien is er met een fysiek Kerstpakket altijd kans op (voedsel)verspilling. Dit voorkom je met een Kerst keuze cadeaukaart want collega’s kiezen het Kerstcadeau dat echt blij maakt of nuttig is. En met de Kerstbon als Kerst keuze cadeaukaart is het zelfs mogelijk te kiezen voor duurzame Kerstcadeaus. Maar ook geef je collega’s met de Kerstbon de mogelijkheid te schenken aan een zelf gekozen goed doel. Zo maak je niet collega’s blij maar ook onze wereld!

 

Voor elke collega een persoonlijk Kerstcadeau

Kerst keuze cadeaukaart is het Kerstpakket 2020. Want de Kerst keuze cadeaukaart is persoonlijk. Collega’s kiezen namelijk zelf een geschikt en gewenst Kerstcadeau. Bijvoorbeeld met de Kerstbon waarmee collega’s kunnen kiezen uit drie verschillende en unieke cadeaubonnen. Voor elke collega is er een favoriete cadeaubon voor de leukste Kerstcadeaus. 

Geef je collega’s een Kerstbon als Kerstpakket 2020 dan geef je ze heel veel keuze met een Bol cadeaubon. Of ruime keuze uit duurzame en gezonde Kerstcadeaus met de Nationale Groene Kadobon. Of collega’s kunnen de Kerstbon doneren aan een goed doel naar eigen keuze met de Doneerbon. Zo kun je ook een ander blij maken met een Kerstgeschenk.

Daarnaast kun je met de Kerstbon het Kerstpakket 2020 nog persoonlijker maken door het toevoegen van een gratis persoonlijke Kerstboodschap voor iedere collega. Dat zal zeker dit jaar extra gewaardeerd worden!

De Kerst keuze cadeaukaart ontzorgt en bestel je ook last minute

Wist je dat een Kerst keuze cadeaukaart jouw bedrijf veel energie, tijd en ruimte bespaart? Want een Kerst keuze cadeaukaart ontzorgt van logistiek en opslag. Dit is immers bij fysieke Kerstpakketten vaak een behoorlijke organisatie. Maar bovenal ontzorgt een Kerst keuze cadeaukaart met tijd en energie voor het uitzoeken van het juiste Kerstpakket. Tenslotte wil je alleen maar tevreden collega’s met het Kerstpakket 2020. Met een Kerst keuze cadeaukaart kiezen collega’s zelf de leukste Kerstcadeaus.

Bovendien past de Kerst keuze cadeaukaart perfect binnen jouw visie van duurzaam ondernemen. Want met een Kerst keuze cadeaukaart voorkom je niet alleen (voedsel) verspilling. Maar ook bespaar je het milieu doordat verpakkingen met de Kerst keuze cadeaukaart minimaal zijn. Bovendien is de Kerstbon een geheel duurzame en 100% PVC-vrije cadeaukaart. En wil je het Kerstpakket 2020 helemaal duurzaam hebben? Dan kiezen collega’s met de Nationale Groene Kadobon alleen maar duurzame en verantwoorde Kerstcadeaus.

Kortom, wens je een Kerstpakket 2020 dat persoonlijk, duurzaam en feestelijk is? De Kerstbon maakt alle collega’s blij. Geef de Kerstbon in een feestelijke Kerstverpakking of misschien zelfs in eigen huisstijl. En je bent altijd op tijd met het Kerstpakket want de Kerstbon bestel je zelfs nog op het laatste moment voor al jouw collega’s!


Ontdek en bestel Kerst keuze cadeaukaart


Kerstpakket 2020


Kerstpakket 2020

Geef collega’s de tijd en keuze voor het perfecte Kerstcadeau

Met een Kerst keuze cadeaukaart geef je collega’s zelf de keuze voor een mooi Kerstcadeau. Want (Kerst)cadeaus zijn nu eenmaal zeer persoonlijk. Zo zal de een graag een luxe cadeau wensen en de ander liever een duurzaam cadeau om ook bij te kunnen dragen aan een betere wereld. Ook kun je collega’s de mogelijkheid bieden om het Kerstpakket 2020 te kunnen schenken aan een goed doel. Met de drie cadeaubonnen van de Kerstbon is er altijd wel een passend ‘thema’ voor iedere collega.

Collega’s zullen het bovendien een groot voordeel vinden als zij de tijd krijgen voor het uitzoeken van een passend Kerstcadeau. Zo kiezen zij immers een Kerstcadeau dat echt blij maakt. Een Kerst keuze cadeaukaart zoals de Kerstbon heeft een geldigheid van twee jaar. Dat geeft collega’s de mogelijkheid en de rust om te kunnen bestellen op ieder gewenst moment. Kortom, geef collega’s de keuze en de tijd oor het perfecte Kerstcadeau!


Ontdek en bestel de Kerstbon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
nl_NL
Scroll naar boven
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp, bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00) of per
e-mail naar: klantenservice@kadobon-online.nl.

×