Kerst keuze cadeaukaart voor de leukste Kerstcadeaus!

Kerst keuze cadeaukaart 2020 geeft jouw collega’s zelf de online keuze voor de leukste Kerstcadeaus. Tenslotte heeft elke collega andere wensen en valt een traditioneel Kerstpakket niet bij iedereen in de smaak. Bovendien geeft een fysiek Kerstpakket meer kans op (voedsel)verspilling. Kortom, een Kerst keuze cadeaukaart geeft blije collega’s en draag je vanzelf bij aan een betere wereld! 

Kerst keuze cadeaukaart 2020 voor blije collega's

Kerst keuze cadeaukaart 2020 is het Kerstgeschenk voor alle collega’s. Want zo geef je collega’s zelf de keuze voor de leukste Kerstcadeaus. Zoals met de Kerstbon waarmee collega’s een favoriete cadeaubon kiezen. Kerstcadeaus zijn immers heel persoonlijk. Bovendien heb je met een Kerst keuze cadeaukaart alle tijd om rustig een passend Kerstcadeau uit te zoeken. 

Met een traditioneel Kerstpakket is het onmogelijk om alle collega’s tevreden te maken omdat ieder zijn eigen voorkeur heeft. Met een Kerst keuze cadeaukaart kiezen zij zelf het Kerstcadeau dat het meest gewenst, nuttig of praktisch is. Kortom, een persoonlijk Kerstgeschenk en online keuze geeft blije collega’s!

 

Online keuze uit unieke cadeaubonnen

De Kerstbon is een unieke Kerst keuze cadeaukaart 2020. Want met de Kerstbon kiezen collega’s zelf uit drie concepten met online cadeaubonnen. Zo is er voor elke collega een favoriete cadeaubon!

Zoals de Nationale Groene Kadobon met alleen maar duurzame en gezonde producten. Zo kies je voor veilige en verantwoorde producten die bovenal uniek zijn. Wil je graag heel veel keuze in Kerstcadeaus dan zit je met de Bol cadeaubon altijd goed.

Liever iets goeds doen voor een ander en wil je jouw Kerst keuze cadeaukaart schenken aan een goed doel? Dat is ook mogelijk met de Kerstbon. Want kies je voor de Doneerbon dan steun je het goede doel dat jij belangrijk vindt.

De Kerstbon is persoonlijk en duurzaam

De Kerstbon als Kerst keuze cadeaukaart heeft alleen maar voordelen boven een traditioneel en fysiek Kerstpakket. Wij zetten de belangrijkste voordelen van de Kerstbon voor je op een rij.

> De Kerstbon is persoonlijk want collega’s kiezen zelf online een favoriete cadeaubon

> De drie unieke cadeaubonnnen geven collega’s heel veel keuze in mooie Kerstcadeaus

> Met de Kerstbon voorkom je (voedsel)verspilling zoals bij een traditioneel Kerstpakket

> Met de Kerstbon draag je bij aan een betere wereld door te kiezen voor duurzame producten

> De Kerstbon kun je ook doneren aan een goed doel waarmee je iemand anders blij kunt maken

> De Kerstbon maak je af met een persoonlijke Kerstboodschap en een speciale Kerstverpakking

> De Kerstbon kun je gemakkelijk besteden op ieder moment dat jou het beste uitkomt

Geef de Kerstbon in eigen huisstijl

Wil je de Kerstbon extra persoonlijk maken voor jouw collega’s? Dan kun je gratis een persoonlijke Kerstboodschap toevoegen aan de Kerstbon. Zo toon je dankbaarheid voor jouw collega’s en dat zullen zij zeker kunnen waarderen. Maar ook kun je de Kerstbon laten ontwerpen in de eigen huisstijl van je bedrijf. Zo kun je de Kerstbon dus geheel op maat laten maken voor een persoonlijk Kerstgeschenk voor elke collega.

Bovendien kun je de Kerstbon feestelijk geven met de sfeervolle Kerstverpakking. De goudkleurige verpakking geeft de Kerstbon een luxe uitstraling. En wist je dat het geefmoment van het Kerstgeschenk ook belangrijk is? Kortom, kies het juiste moment en geef een mooi en feestelijk Kerstgeschenk waarmee je alle collega’s blij maakt. 

De Kerstbon als Kerst keuze cadeaukaart 2020 is uniek want collega’s kiezen zelf online een favoriete cadeaubon voor de leukste Kerstcadeaus. Dit zulllen alle collega’s zeker op prijs stellen. Bovendien kunnen zij gemakkelijk een bijdrage leveren aan duurzaamheid en een mooiere wereld!

Winkelwagen
Scroll naar top
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp, bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00) of per
e-mail naar: info@kerstbon.nl.

× Live chatten via WhatsApp