Kerstpakket 2020

Collega’s kiezen zelf een favoriet Kerst keuze cadeau:
ontdek de 3 unieke concepten van de Kerstbon

Geef je dit jaar een Kerstbon dan geef je alle collega’s de persoonlijke keus voor een favoriet Kerst keuze cadeau! Want de Kerstbon geeft collega’s de keuze uit 3 unieke Kerst cadeaukaarten. Zo is er voor iedere collega wel een favoriet Kerst keuze cadeau! En wist je dat je met de Kerstbon ook bijdraagt aan een betere wereld? Kortom, de Kerstbon maakt alle collega’s (en de wereld) blij met de leukste Kerstcadeaus!

Collega’s kiezen zelf online een Kerst keuze cadeaukaart

Voor een persoonlijk en duurzaam Kerstpakket geef je collega’s dit jaar een Kerst keuze cadeau met de Kerstbon! Want met de Kerstbon geef je collega’s de keuze uit 3 unieke concepten.

Zo is er voor iedere collega wel een favoriet en persoonlijk Kerst keuze cadeau. Met een fysiek Kerstpakket is het tenslotte bijna onmogelijk om alle collega’s blij te maken. Met de Kerstbon kiezen collega’s zelf online hoe zij de Kerstbon willen besteden. 

Maar ook draag je met de Kerstbon bij aan een mooiere wereld. Want met de Kerstbon is de kans op verspilling minimaal. Collega’s kiezen immers een Kerstcadeau dat echt gewenst of nodig is. Daarnaast kun je met de Kerstbon ook kiezen voor duurzame en gezonde Kerstcadeaus. Of collega’s kunnen de Kerstbon schenken aan een goed doel. Kortom, met een Kerstbon komt het Kerstcadeau altijd goed terecht!

Voor iedere collega de leukste Kerstcadeaus

Met de Kerstbon kiest iedere collega zijn of haar favoriete Kerst keuze cadeaukaart. Collega’s kunnen kiezen uit de Nationale Groene Kadobon, een Bol cadeaubon of een Doneerbon.

Zo kiezen zij zelf online de leukste Kerstcadeaus! Waar de ene collega een luxe Kerstcadeau wenst, heeft de andere collega liever een duurzaam Kerstcadeau. Maar ook voor collega’s die het Kerstpakket liever schenken aan een goed doel. Dit is allemaal mogelijk met de Kerstbon. 

Met de Nationale Groene Kadobon kiezen collega’s uit mooie maar ook praktische duurzame producten. Met de Doneerbon schenken collega’s de Kerstbon aan een goed doel naar keuze. En voor heel veel keuze in Kerstcadeaus kiezen collega’s voor de Bol cadeaubon. Kortom, door de eigen keuze is de Kerstbon persoonlijk en zul je hiermee gegarandeerd iedere collega blij maken!

Kies uit unieke, duurzame Kerstcadeaus met de Nationale Groene Kadobon

Wil je graag een mooi en uniek Kerstcadeau dat ook duurzaam is? Dan kiezen collega’s met de Kerstbon voor de Nationale Groene Kadobon. De Nationale Groene Kadobon is de duurzame cadeaukaart van Nederland met keuze uit meer dan 2.000 duurzame producten. Met de Nationale Groene Kadobon kies je alleen maar Kerstcadeaus die verantwoord en onder eerlijke omstandigheden zijn gemaakt. Maar bovenal zijn de duurzame producten van de Nationale Groene Kadobon uniek!

Voor iedereen is er wel een geschikt duurzaam Kerstcadeau. Want er is keuze uit verschillende productcategorieen. Zoals plasticvrij eten en drinken en natuurlijk wonen en koken. Maar ook producten voor energiebesparing, verlichting en electronica. Daarnaast is er veel keus in natuurlijke verzorgingsproducten voor zowel hem als haar. Maar ook is er gifvrije verzorging en veilig speelgoed voor baby’s en kinderen. Bij de Nationale Groene Kadobon vind je producten die biologisch, ecologisch en gifvrij zijn. Maar ook Fairtrade, vegan en zero waste.

Daarnaast is er een bijzonder assortiment van prachtige handgemaakte sieraden en mode accessoires. Deze worden wereldwijd met liefde en op Fairtrade wijze gemaakt. Zo heb je een speciaal Kerstcadeau en draag je bij aan betere leefomstandigheden van de makers.

Wist je dat je door te kiezen voor de Nationale Groene Kadobon automatisch de Plastic Soup Foundation steunt? Deze organisatie zet zich in voor schone oceanen en een plasticvrije wereld.

Kortom, met een Nationale Groene Kadobon kies je voor Kerstcadeaus die mooi en duurzaam zijn. Beter voor jou en beter voor onze aarde.


Ontdek en bestel Nationale Groene Kadobon


groene cadeaukaart


goede doelenbon

Met de Nationale Goededeoelenbon steun je het goede doel dat jij belangrijk vindt

Jouw Kerstpakket schenken aan een goed doel? Als je graag een ander blij wilt maken en de Kerstbon liever schenkt aan een goed doel, dan kun je met de Kerstbon ook kiezen voor de Nationale Goededoelenbon. Met de Nationale Goededoelenbon kiezen collega’s zelf welk goede doel zij willen steunen. Er is keuze uit meer dan 100 grote en kleine goede doelen. Zo steun je het goede doel dat jij belangrijk vindt.

Met de Kerstbon bepalen collega’s zelf of zij het Kerstpakket willen doneren en aan het goede doel naar eigen keuze. Tenslotte is de Kerstperiode een mooi moment om ook iets goeds te kunnen doen voor een ander en voor een eerlijke wereld!


Ontdek en bestel de Kerstbon

Heel veel keuze in Kerstcadeaus met de Bol cadeaukaart

Werkkostenregeling 2020

Voor de collega’s die graag heel veel keuze willen in Kerstcadeaus of wellicht op zoek zijn naar een specifiek product, is er de Bol cadeaukaart. Want met de Bol cadeaukaart kies je uit miljoenen producten voor jezelf, voor je kinderen of voor je huis.

Maar ook voor reizen, vrije tijd, boeken en muziek. Daarnaast biedt Bol ook verschillende dranken en food producten waarmee je wellicht je eigen Kerstpakket kunt samenstellen. Bovendien zullen jouw Kerstcadeaus snel worden bezorgd.

Kortom, met de Kerstbon kunnen collega’s ook kiezen voor de Bol cadeaukaart. Zo is er altijd wel een passend Kerstcadeau te vinden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
nl_NL
Scroll naar boven
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp, bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00) of per
e-mail naar: klantenservice@kadobon-online.nl.

×