individueel verzenden

Individueel verzenden maar dan feestelijk en persoonlijk

Individueel verzenden van het Kerstpakket? Met de Kerstbon wordt de Kerst keuze cadeaukaart ook naar het huisadres van jouw collega’s gestuurd! Deze extra service bieden wij alle organisaties die het Kerstpakket dit jaar liever willen versturen. Bovendien wordt de Kerstbon voorzien van een feestelijke Kerstverpakking om toch op afstand een mooi uitpakmoment te beleven! Daarnaast maak je de Kerstbon nog persoonlijker door een gratis vermelding van een persoonlijke tekst op de cadeaukaart!

Individueel verzenden naar alle collega’s

Individueel verzenden van het Kerstpakken maken wij mogelijk in deze bijzondere tijd. Want wij begrijpen dat sommige organisaties het Kerstpakket dit jaar liever naar alle collega’s sturen in plaats van persoonlijk uitdelen. Het versturen van fysieke Kerstpakketten is echter in dit geval een behoorlijk logistiek geregel. Bovendien kan dit extra kosten met zich meebrengen. Maar een Kerst keuze cadeaukaart maakt het dit jaar makkelijker. Maar ook dit jaar hoeft het geven van het Kerstgeschenk niet onpersoonlijk te zijn! In dit artikel lees je waarom de Kerstbon een heel persoonlijke Kerst keuze cadeaukaart is!

Kerstbon is de meest persoonlijke Kerst keuze cadeaukaart

Een Kerst keuze cadeaukaart zal zeker gewaardeerd worden door alle collega’s. Want collega’s kiezen zelf online de leukste Kerstcadeaus! Zo kun je verspilling tegengaan en heb je alleen maar blije collega’s!  

Als feestelijk brievenbus Kerstgeschenk

De cadeaukaart van de Kerstbon wordt verpakt in een mooie Kerstverpakking met een ideaal formaat voor een brievenbus Kerstgeschenk! Zo voorkom je extra kosten voor logistiek en verzending. Maar ook zorg je voor minder impact op het milieu. En waar individueel verzenden bij meer cadeaukaarten mogelijk is, vaak ontbreekt een sfeervolle verpakking en persoonlijke vormgeving. Maar met de feestelijke Kerstverpakking van de Kerstbon en de persoonlijke toevoegingen zorgt dit tezamen toch voor een mooi cadeaumoment voor iedere collega, ook thuis!

Een brievenbus Kerstgeschenk dat feestelijk en persoonlijk is

Dit jaar individueel verzenden van het Kerstpakket? Collega’s ontvangen de Kerstbon in een feestelijke Kerstverpakking en met een gratis persoonlijke Kerstboodschap!

De feestelijke Kerstverpakking maakt het cadeaumoment nog specialer

Ondanks dat het Kerstgeschenk dit jaar misschien niet persoonlijk zal worden uitgedeeld en uitgepakt, is dit moment nog steeds speciaal! Want om het uitpakken van de Kerstbon als Kerstgeschenk toch sfeervol te maken, wordt de cadeaukaart verzonden in een mooie feestelijke Kerstverpakking. De Kerstverpakking is ontworpen in goudkleuren en heeft een luxe uitstraling. Maar ook kun je kiezen voor de stijlvolle Nieuwjaarsverpakking. Bovendien is zowel de cadeaukaart als de Kerstverpakking van de Kerstbon duurzaam geproduceerd. En sturen wij de cadeaukaarten met verpakking op duurzame wijze via Groene post van PostNL. Zo zorgen we samen voor een minimale impact op het milieu. Kortom, de Kerstbon is een persoonlijk, duurzaam en feestelijk Kerstgeschenk waarmee je alle collega’s blij maakt!

Toch liever de cadeaukaarten digitaal versturen naar collega’s? Ook dat kan persoonlijk met de Kerstbon

De cadeaukaarten van de Kerstbon kun je ook digitaal laten versturen naar alle collega’s. Wij nemen dit geheel uit handen zodat deze op de juiste wijze en op de gewenste datum worden verstuurd. Maar dat niet alleen. Want de Kerstbon vindt dat het digitaal versturen ook op een persoonlijke wijze kan. Juist dat maakt het geven van een Kerst keuze cadeaukaart nog leuker. Daarom bieden wij een gratis persoonlijke mailing die wij kunnen ontwerpen in eigen huisstijl en voorzien van eigen logo. Maar ook met ruimte voor een gratis eigen persoonlijke Kerstboodschap voor alle collega’s. Dit maakt het digitale cadeaumoment toch bijzonder!


Ontdek en bestel feestelijke Kerstverpakking


individueel verzenden


individueel verzenden


webontwerp


writing


individueel verzenden

Gratis persoonlijke webpagina in eigen huisstijl met Kerstboodschap aan collega’s

En wist je dat de Kerstbon niet alleen het geefmoment persoonlijk maakt? Maar ook het volgende moment, het inwisselmoment maken we persoonlijk. Want wanneer collega’s de cadeaukaart willen inwisselen, bezoeken ze de persoonlijke webpagina. Op deze persoonlijke webpagina hebben wij een inwisselinstructie vermeld. Zo maken we het inwisselen nog makkelijker en leuker. Maar ook kan de persoonlijke webpagina naar eigen wens door ons worden ontworpen. Bijvoorbeeld in eigen huisstijl en met bedrijfslogo. Daarnaast biedt de persoonlijke webpagina ruimte voor een persoonlijke tekst of misschien nog leuker een persoonlijke video aan jouw collega’s! Zo maken we ook van het inwisselmoment een mooie en persoonlijke beleving!

Hoe zou jouw organisatie de gratis persoonlijke webpagina willen inrichten voor collega’s?

Omdat het in deze tijd allemaal misschien wat minder persoonlijk gaat, maakt de Kerstbon het toch persoonlijk voor alle collega’s! Wat maakt de Kerstbon zo persoonlijk? We zetten het hier voor je neer.

* Collega’s bepalen zelf hoe zij de cadeaukaart willen besteden. Voor zichzelf of voor een ander.

* Vermelding van een gratis persoonlijke (Kerst) boodschap op de cadeaukaarten.

* Gratis persoonlijke webpagina in eigen huisstijl, met inwisselinstructie en een eigen video voor collega’s.

* Gratis persoonlijk ontworpen mailing bij het digitaal laten versturen van de Kerstbon

Kortom, ga je individueel verzenden of digitaal, de Kerstbon is persoonlijk voor alle collega’s!


Ontdek alle voordelen van de Kerstbon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
nl_NL
Scroll naar boven
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp, bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00) of per
e-mail naar: klantenservice@kadobon-online.nl.

×