Hoe werkt het

Eenvoudig een Kerstbon bestellen

Een Kerstbon bestellen is eenvoudig. Kies een waarde voor je cadeaukaart, kies kosteloos voor de Kerst cadeaukaart en de luxe giftbox. Of kies voor beide een ontwerp in eigen huisstijl (vanaf 500 stuks tegen meerprijs). Tenslotte Kies je een persoonlijk boodschap voor op de cadeaukaart 

Kies een waarde voor je cadeaukaart

Kies een waarde voor je cadeaukaart. Ze zijn er al vanaf €10 tot €150.

Kerstpakket 2020

Kies je cadeaukaart en luxe giftbox

Kies kosteloos voor onze Kerst cadeaukaart met luxe giftbox t.w.v. €1,95. Of kies voor een cadeaukaart en/of luxe giftbox in eigen huisstijl. Voor zowel een cadeaukaart als een luxe giftbox in eigen huisstijl geldt een meerprijs en is al mogelijk vanaf 500 stuks. >>Lees meer

Voeg je persoonlijke tekst toe

Op de achterkant van de cadeaukaart printen we een persoonlijke tekst van maximaal 200 karakters. Deze tekst is direct zichtbaar door het doorzichtige kijkvenster van de luxe giftbox. We richten ook een eigen pagina in voor op de website waar ruimte is voor een eigen tekst, video of afbeelding.

cards

Je collega's kiezen zelf

Je collega’s gaan naar je persoonlijke pagina en maken daar zelf een keuze uit drie cadeaubonnen. Er is keuze uit de Nationale Groene Kadobon waarmee ze kunnen kiezen uit 2.000+ duurzame producten. De Doneerbon waarmee je één van de 4.000+ goede doelen kunt steunen of kies ze kunnen kiezen voor de miljoenen cadeaus van Bol.com met de Bol.com cadeaubon. 

Alleen blije collega's!

Door de veelzijdigheid van de Kerstbon is er voor iedereen wat wils. Je kan kiezen voor een nuttig alledaags cadeau van Bol.com, draag bij aan een betere wereld en aan de natuur met duurzame producten van de Groene Kadobon of maak de Kerstgedachte compleet door je Kerstcadeau te doneren. De cadeaukaart is 2 jaar geldig en kan in delen worden besteed. Zo kun je zelfs combinaties maken en op je gemakje gaan kiezen.

Winkelwagen
Scroll naar top
×

Wij helpen u graag!

Klik op een van onze medewerkers om te chatten via WhatsApp, bel ons op:
06-18502001 (van 09.00 tot 18.00) of per
e-mail naar: info@kerstbon.nl.

× Live chatten via WhatsApp